Odvjetnik Kozjak

Dobro došli!

Odvjetnik Boris Kozjak

Boris Kozjak iskusni je odvjetnik s dugogodišnjim iskustvom u pravnoj struci i jedan je od vodećih stručnjaka u području prava i zaštite ljudskih prava. Sa strašću za pravdom i snažnom predanošću zaštiti ljudskih prava, Boris je uspješno izgradio svoju pravnu karijeru nakon što je 1987. diplomirao na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Tijekom svoje karijere Boris je oblikovao svoje pravno iskustvo kroz niz profesionalnih uloga. 1995. i 2001. godine stručno se usavršavao u odvjetničkom uredu Savezne Republike Njemačke uz pomoć Bonnske zaklade za međunarodnu suradnju. Osim toga, Boris je 1997. imenovan stalnim sudskim tumačem za njemački jezik te je aktivno sudjelovao u suđenjima na Europskom sudu za ljudska prava Vijeća Europe u Strasbourgu, dobivši šest slučajeva.

Boris je i na popisu odvjetnika u veleposlanstvima Sjedinjenih Američkih Država i SR Njemačke, a od 2014. godine radi kao slobodni tumač za Europski sud pravde iz Luksemburga. Kao rezidentni sudski tumač za njemački jezik, Boris uspješno vodi korespondenciju na njemačkom i engleskom jeziku, pružajući klijentima visokokvalitetnu uslugu na međunarodnoj razini. 

signature
Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

  Odvjetnički ured

  Pravna područja

  Ustavno pravo i ljudska prava

  Kao odvjetnički ured specijaliziran za ustavno pravo, pružamo našim klijentima usluge tumačenja ustavnih normi, savjetovanja i zaštite njihovih temeljnih prava i sloboda. Naša svrha je osigurati pravnu sigurnost, pravičnost i zaštitu interesa klijenata u skladu s ustavnim načelima i propisima.

  Nasljedno pravo, osobito s međunarodnim elementom i sastav oporuka

  Nudimo personalizirane pravne usluge i radimo s klijentima kako bi osigurali da se njihove namjere i želje odraze u pravnoj dokumentaciji koja će biti priznata i provedena u skladu s relevantnim međunarodnim i nacionalnim propisima nasljednog prava.

  Kazneno pravo i obrana u kaznenom i prekršajnom postupku

  Naš tim stručnjaka posvećen je osiguravanju pravednog suđenja, pružanju adekvatne obrane te poštivanju svih pravnih normi u kaznenim i prekršajnim slučajevima.

  Kontakt

  Javite nam se s povjerenjem

  Trebate pravni savjet i zaštitu svojih prava? Mi smo ovdje da vam pomognemo.
  Kontaktirajte nas kako bismo vam pružili stručnu podršku i rješenja koja vam trebaju.